category-icon

Ervaren Java developer

Beschikbaar

Ervaren Java developer

kom in contact

Introductie van de Freelander

 

 • Zeer ervaren (java) softwareontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring op verschillende IT platformen in een aantal verschillende rollen, waarvan meer dan 11 jaar in de rol als Java ontwikkelaar.
  Als u een resultaatgerichte IT-specialist zoekt die altijd de gestelde doelen haalt, bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

 

Ervaring van de Freelander

 

Senior Java ontwikkelaar
 • Senior Java Backend Ontwikkelaar bij een start-up.De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontwerpen en bouwen van Java backend micro-services met Spring(boot) voor deployment op de Google Cloud en de integratie van (en/of met) andere platformen zoals Exact, Zoho, website, Indeed e.v.a. via een Kafka omgeving.Skills voor dit project: Java 8, REST, Spring (5), Spring-Boot (2.2), Solr, Kafka, GIT, scrum, Maven, Jenkins, Junit, AssertJ, Mockito, Google Cloud, Software architecture design

 

Senior Java (API) ontwikkelaar
 • Senior Java (API) Ontwikkelaar in een API-development team dat verantwoordelijk is voor een groot aantal van de publieke API’s die gepubliceerd zijn op het developer portal en daarnaast nog een aantal interne API’s in beheer heeft.De API’s waar aan gewerkt is in deze periode zijn (onder meer):boarding pass, public flight, operational flight en how to travel.
  Sommige API’s zijn redelijk straight forward, die bijvoorbeeld alleen maar ontvangen of verzenden van en naar elastic search.De IT-omgeving is een omgeving met zeer hoge performance eisen, in het bijzonder rond de piek seizoenen. De eisen die worden gesteld aan de API’s zijn zeer hoog.
  De meeste API’s zijn RESTful (Json) API’s, maar er zijn ook een aantal streaming API’s.De systemen zijn ontwikkeld met Java 8 en RxJava op een Vert.x platform, voor build en deployment wordt gebruik gemaakt van Maven, Jenkins en Openshift in samenwerking met Sonar voor het bewaken van de code kwaliteit.

  Belangrijkste skills voor dit project: Java 8, RxJava, Vert.X, ElasticSearch, REST, GIT, scrum, Maven, Jenkins, Junit, AssertJ, Mockito, OpenShift, Sonar , Scala (for testing purposes), Fitnesse testsuite

 

Senior Java ontwikkelaar
 • Senior Java ontwikkelaar in de financiële binnen de afdeling STP (Straight Through Processing) die verantwoordelijk is voor het volledig (semi-)automatiseren van alle processen die voor kunnen komen binnen de bank.
  Het werk bestaat uit twee nieuwe projecten en een deel onderhoud.Ongeveer 20% van het werk bestaat uit onderhouds en daarnaast zijn alle processen voor het wijzigen van NAW- gegevens en meeverhuizen partners en kinderen geautomatiseerd en is er een heel nieuw proces ontwikkeld voor het koppelen van iDIN (= protocol waarmee je met je inloggegevens van een andere bank bijvoorbeeld kan inloggen of ondertekenen bij de Volksbank).De systemen zijn ontwikkeld met Java 8 (in java 7 compatibility mode) en bestaan voor het grootste deel uit een RESTfull backend die aansluit op de business processen via een BPM-engine om data te kunnen verwerken in de diverse backend systemen als klantbeeld en SAS (mainframe).De builds en deployment zijn ten dele geautomatiseerd met Maven, XLdeploy en Sonar.

  Belangrijkste skills voor dit project: Java, REST, SOAP, GIT, Scrum, Maven, XLdeploy, Jboss, Junit, Mockito, EasyMock, (j)BPM

 

Diversen

 

 • Beschikbaar: 01 juni 2019
 • Locatie: Zuid Randstad & Brabant